Meteen naar de inhoud

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Glaasje Gezelligheid is omarmd door een uniek etiket. Hierbij is sprake van woordgrappen waarin verwoord als brandende vragen met een boodschap van dubbele bodem waarbij ook een knipoog naar de termen binnen de horeca en de wijnwereld. Deze subtiele woordspelingen, dubbelzinnige en cryptische teksten op het etiket nemen je mee naar een amusante beleving na het openen van deze fles. Deze bezit een verzameling van gesprekstof waarbij de juiste aandacht is gegeven aan de vraagstelling binnen de gekozen doelgroep met daarbij een mooie balans tussen een formeel en informeel karakter. Wat deze gemeen hebben is dat ze mensen raken, mensen inspireren, ze mooie ervaringen laten beleven. Dit maakt mensen enthousiast! Glaasje Gezelligheid is één overzichtelijk product, waarbij is gekozen voor verschillende ingrediënten welke op het etiket aan de achterkant worden weergegeven. Hierdoor is deze breed inzetbaar, niet alleen qua doelgroep, maar ook qua gelegenheid. Een veilig product waar iedereen zich goed bij voelt met duidelijke en vóóral gezellige vragen. In deze feestelijk gevulde fles zitten “reageerbuisjes” met daarin 24 vragen waarop vooral goed wordt “gereageerd”! Eén en al gezelligheid!

“Glaasje Gezelligheid” is verkrijgbaar in 5 varianten. Kies hier het Glaasje Gezelligheid welke voor jouw gezelschap de beste ingrediënten bevat (2-24 personen). Variant “Deluxe” is hierbij vergezeld met een fles rode wijn met de toepasselijke naam “Klein Avontuur”. 

Welke fles past bij mijn gezelschap?

Rebelse Proeverij – Gezinnen: alle gezinsmodellen.

Sommelier – Goed (Tafel) Gezelschap: willekeurig gezelschap 

Magnum – Vriendengroep (14+): Gezellig sociaal gezelschap als een vriendengroep, (studenten/sport) vereniging, kookclub, reünie.

Leuk om in te zetten tijdens een gezellig samen zijn, een weekendje weg, wintersport, een verjaardag (van Sweet 16 tot Abraham), vrijgezellenfeest of jubileum, babyshower, picknick of high tea, (winter) bbq of kookclub.

Hout Gelegen – Generaties: (O)pa/(o)ma mogen ook mee doen! Leuk om deze met familie op tafel te zetten tijdens een ontbijt, brunch, diner of i.p.v. een middagwandeling of tijdens een koffiebezoek. Optioneel is deze ook goed inzetbaar als verbindende factor onderling voor de oudere generatie met medebewoners tijdens een koffie moment.

Vinoloog – Netwerken/Collega’s: Een genot om in te zetten “als spraakwater” op de werkvloer als beloning, teambuilding, vrij-mi-bo of als on-/offline activiteit.

ER IS MEER … Grote avonturen beginnen als een Klein Avontuur dus is de webshop uitgebreid met de categorie “op aanvraag” of “verjaardagstaart”. Hier vind je meer gezellige en feestelijke items.

Heeft u wensen, vragen, opmerkingen of tips, schroom niet om te berichten via het contactformulier (info@zwol-lef.nl of per app (06-48 26 46 99). De producten van Zwol-lef zijn te bestellen via de webshop of af te halen op lokatie. Goed bereikbaar, Hasselterdijk 35 N, 8043 PD Zwolle. Bushalte op 20 meter afstand, voldoende parkeergelegenheid (gratis) en op 5 minuten afstand v.a. de A-28 en het centrum.